Kinderopvang de Horizon

Grenzend aan het centrum van Doesburg vind je peuterspeelgroep (voorheen peuterspeelzaal) en BSO De Horizon. Ben jij op zoek naar opvang voor je peuter of schoolkind? Dan ben je van harte welkom bij ons. Samen spelen, leren en leven én plezier maken staat centraal. Onze peuterspeelgroep en BSO zitten samen met Basisschool De Horizon in een ruim schoolgebouw.

  • Kinderopvang in het centrum van Doesburg
  • Voor kinderen van 2 tot 13 jaar
  • Fijne en nauwe samenwerking met basisschool De Horizon
  • Samen leren en samen werken staat centraal
Openingstijden
Maandag
08:30 – 12:30
Dinsdag
08:30 – 12:30
Woensdag
08:30 – 12:30
Donderdag
08:30 – 12:30
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Adres
Meipoortwal 1
6981 DD Doesburg

Tel: 06 – 19 41 45 41
E-mail: psgdehorizon@kinderopvangspelenderwijs.nl
LKR: 117846648

Peuterspeelgroep

Bij De Horizon komt jouw peuter in een kleinschalige en huiselijke omgeving terecht. Iedere dag komen er maximaal 16 kinderen spelen. We bieden peuters leuke activiteiten aan in een rijke speel- en leeromgeving.

Onze peutergroep biedt voor- en vroegschoolse educatie. In dit leerprogramma besteden we extra aandacht aan taalontwikkeling, rekenvaardigheid, motorische ontwikkeling en sociaal-emotionele ontwikkeling. Onze pedagogisch medewerkers zijn speciaal opgeleid om ieder kind op zijn eigen manier, in zijn eigen tempo te begeleiden. Zo maken alle peuters een zo goed mogelijke start op de basisschool.

We begeleiden ieder kind in zijn individuele ontwikkel- en leerlijn. Die doen we op vier domeinen: de sociaal-emotionele vaardighedende motorische vaardigheden en op taal– en rekengebied.

BSO

Basisschoolkinderen zijn welkom bij onze voorschoolse, naschoolse en/of vakantieopvang. We vangen de kinderen op in een huiselijke BSO-ruimte in de basisschool.

Jouw kind voelt zich zeker thuis bij ons. We hebben een ruim aanbod van stimulerend spelmateriaal dat aansluit bij de verschillende leeftijden en interesses. En jouw kind mag meedenken over de activiteiten die we organiseren.

In de vakanties bedenken we samen met BSO De Wetelaar een uitdagend vakantieprogramma.